Santander betaald Plan (Gespreid betalen)

Logo

Online shoppen met betaalplan

Snel en makkelijk gespreid betalen tot € 4999,-

Kies voor Betaalplan bij het afrekenen in de webshop. Vul een aantal vragen in , zodat wij weten wie u bent. Wij laten u direct weten of uw financieringsaanvraag is goedgekeurd en achteraf kunt betalen.

Extra aflossen zonder kosten

U heeft de controle over uw rekening. Bij Betaalplan is het altijd mogelijk om extra af te lossen zonder extra kosten. Dit is volledig gratis, u betaalt hier over dus geen rente.

De looptijd bepaal je zelf

Elk maandbedrag heeft zijn eigen looptijd en rente. Bij Betaalplan betaal je jouw aankoop makkelijk achteraf terug over 12, 24, 36 of 48 maanden. U kiest zelf het maandbedrag en de looptijd dat het beste past binnen uw budget.

Directe levering van het product

Bij goedkeuring van uw financieringsaanvraag komt de bestelling direct binnen bij de webwinkel waardoor het product dezelfde dag nog aan u verzonden kan worden.

Duidelijke voorwaarden

U weet bij het afsluiten direct waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Elke maand lost u af en aan het einde van de periode bent u klaar en wordt de lening gesloten.

Veilig en betrouwbaar

Betaalplan is direct verbonden met de online webshop. Wij zijn onderdeel van Santander Consumer Finance Benelux B.V. dat in handen is van de Santander Group, een van de grootste financiele instellingen ter wereld.

 

Hoe werkt het?

Online shoppen en achteraf betalen in maandelijkse termijnen.

1. Kopen

Kies uw product(en) en voeg deze toe aan uw winkelmandje. Kies bij het afrekenen voor Betaalplan, betalen in termijnen.

2. Aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en voeg een scan/foto van uw bankpas en identiteitsbewijs toe. Doe de 1 cent pintransactie via iDeal. Wij controleren of u in aanmerking komt.

3. Kiezen

Na goedkeuring ziet u een aantal maandtermijnen. Elk maandbedrag heeft een eigen looptijd en rente. Kies zelf wat het beste bij u past. U ontvangt het contract per e-mail.

4. Klaar en geregeld

U ontvangt uw bestelling via de webwinkel en via Betaalplan betaalt u in maandelijkse termijnen. Veel plezier met uw aankoop.

balk


Onderstaand vind je een voorbeeldberekening van het bedrag dat je per maand betaalt voor een aankoop van € 399, € 599, en € 999 bij 72 maanden. Je kunt er ook voor kiezen om de aankoop terug te betalen in 24, 36 of 48, 60 maanden als jij Betaalplan kiest.

Contante waarde Totale krediet-bedrag Termijn-bedrag per maand Jaarlijkse kosten percentage Debet-rentevoet op jaarbasis (Vast) Duur krediet-overeenkomst Totaal te betalen bedrag
€399 €399 €8 14% 14% 72 maanden €579
€599 €599 €12 14% 14% 72 maanden €870
€999 €999 €20 14% 14% 72 maanden €1451


Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden en privacy statement. Car Fantasy treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Car Fantasy en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Meer informatie over Betaalplan  https://www.betaalplan.nl

Laatst bekeken