Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes

Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes
€ 179,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • SS83L
Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes Op zoek naar het ultieme gevoel en het optimale niveau van comfort tijdens het sportieve rijden? AutoStyle Sportstoelen bieden de ultieme ondersteuning voor de sportieve rijders en daarnaast geven ze het interieur van jouw auto een extra sportieve look. Een sportstoel is de ideale oplossing voor sportieve rijders of...meer
Productinformatie "Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes"

Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes

Op zoek naar het ultieme gevoel en het optimale niveau van comfort tijdens het sportieve rijden? AutoStyle Sportstoelen bieden de ultieme ondersteuning voor de sportieve rijders en daarnaast geven ze het interieur van jouw auto een extra sportieve look.

Een sportstoel is de ideale oplossing voor sportieve rijders of circuitrijders en biedt de optimale ondersteuning aan bestuurders met een uiterst niveau van comfort. Daarnaast geven sportstoelen het interieur van jouw auto een extra sportieve look. De vorm en het ontwerp komen direct uit de racesport voor de ultieme ervaring tijdens het pittig rijden. De sportstoel geeft je meer controle over jouw auto tijdens het accelereren of het pittig insturen van bochten. Door middel van deze sportstoel en de stevige zit die daarbij hoort, voel jij je één met jouw auto.

De stoel heeft een stevig stalen frame wat ook wordt gebruikt in de racesport. De gordeldoorvoeren geven een strak sportief uiterlijk en zijn uitermate geschikt voor 3- of 4-punts sportgordels.

De autostoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt waardoor je de stoel lang kan gebruiken. Het hoogwaardige Kunstleer is zeer slijtvast en zal niet snel vaal worden.

Ontwikkeld voor zowel de autosportfans als de comfort liefhebbers!

 

Kenmerken:

Kleur: Zwart
Stijl: BH
Verstelling: Vaste rugleuning
Materiaal: Kunstleer
Gordel: Geschikt voor 3- of 4-punts sportgordels
Skai-lederen sportstoel
Inclusief sledes



Wij bieden de Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes en ontvangst van uw betaling wordt Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes"

AutoStyle
Merk/Fabrikant "AutoStyle"

Het Groningse Autostyle is een specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Autostyle richt zich met name op sportiviteit en comfort. Veel producten van Autostyle zijn gericht op de mensen die hun eigen auto een persoonlijke twist willen geven door het monteren van sportieve accessoires.

Producten van Autostyle kenmerken zicht door een goed prijs kwaliteit verhouding. In ons assortiment van Autostyle hebben we ruim aanbod van wieldoppen, automatten, koplampen, achterlichten,  voor- en achterbumpers, spoilers, achter- en zijskirts, diffusors, grills, meters en verlichting.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Sportstoel 'BH' - Zwart Kunstleder - Vaste rugleuning - incl. sledes"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

SportSeat Type Z Black CarbonLook SportSeat Type Z Black CarbonLook
€ 199,95 * € 209,00 *
14" LED lichtbar 72W 24x 3W 14" LED lichtbar 72W 24x 3W
€ 115,18 * € 127,98 *
14" LED lichtbar 36W 12x 3W 14" LED lichtbar 36W 12x 3W
€ 88,18 * € 97,98 *
Laatst bekeken