K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II

K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II
€ 107,68 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 3-5 Werkdagen

  • KN333129
K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II KIA Sorento II (XM) 2.0/2.2 CRDi & Hyundai Santa Fé III (DM) 2.0/2.2 CRDi & 2.4 2009- (33-3129) K&N inlegfilter. Het filter gaat net zo lang mee als de levensduur van jouwmotor. Als jouw auto een onderhoudsbeurt krijgt wordt er normaal een nieuw filter geïnstalleerd. Een K&N filter kun je gewoon wassen en weer hergebruiken. Hierdoor...meer
Productinformatie "K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II"

K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II

KIA Sorento II (XM) 2.0/2.2 CRDi & Hyundai Santa Fé III (DM) 2.0/2.2 CRDi & 2.4 2009- (33-3129)

K&N inlegfilter. Het filter gaat net zo lang mee als de levensduur van jouwmotor. Als jouw auto een onderhoudsbeurt krijgt wordt er normaal een nieuw filter geïnstalleerd. Een K&N filter kun je gewoon wassen en weer hergebruiken. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op het luchtfilter en onderhoudskosten.

Met een K&N luchtfilter optimaliseer je de luchttoevoer naar jouw motorblok. Dit zorgt voor betere prestaties en een mooier motorgeluid. Door deze eigenschap noemen veel mensen het ook wel een powerfilter.

Dit type K&N filter is ter vervanging van het originele filter in het luchtfilterhuis. Je opent de standaard luchtfilter behuizing, vervangt het originele filter door het K&N luchtfilter en sluit de behuizing. Dit type is vrij makkelijk te installeren. Er zijn ook K&N luchtfilters die je volledige luchtfilterhuis vervangen.

Voordelen van een het K&N inlegfilter:
1. Meer vermogen, hoger koppel en een betere reactie op het gaspedaal.
2. Waterafstotend.
3. Uitwasbaar, geschikt voor hergebruik.
4. Ingeolied katoen van 4 lagen voor optimale bescherming. De olielaag werkt als een magneet. Stof en vuil worden aan de buitenzijde tegengehouden terwijl er wel 40 % meer lucht de motor in kan gaan.
5. 1 miljoen kilometer garantie
6. Slechts reinigen om de 80.000 tot 160.000 kilometer.
7. De kit is voorzien van een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Montage:
Je kan het K&N inlegfilter eenvoudig in de auto monteren en net zo gemakkelijk er ook weer uit halen. Op YouTube kan je talloze instructievideo’s vinden om je te helpen. Mocht je toch hulp willen hebben bij het installeren van jouw K&N luchtfilter dan kan je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers.



Wij bieden de K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II en ontvangst van uw betaling wordt K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II"

K&N
Merk/Fabrikant "K&N"

K&N Engineering Inc. "fabrikant van de beste luchtfilters" is al sinds de start in 1969 de marktleider op het gebied van luchtfilter technologie voor auto-, motor-, zeevaart-, industrie- en legertoepassingen. Het hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Riverside CA (USA) met nevenvestigingen in Groot-Brittannië en Eindhoven (NL).

Om er voor te zorgen dat K&N het uiterste op het gebied van luchtfilter technologie kan blijven garanderen, investeert K&N voortdurend in product ontwikkeling en test procedures. De R&D centra zijn voorzien van "Dyno" vermogensbanken die ervoor zorgen dat ieder K&N luchtfilter ontworpen is om het maximale uit uw motor te halen bij een zelfde filterwerking, zodat de motor optimaal beschermd word.

Voordelen van een K&N luchtfilter

  • Vermogenswinst
  • Economisch en milieuvriendelijk;
  • Ruim assortiment;
  • Ervaring vanuit motorsport.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "K&N vervangingsfilter passend voor KIA Sorento II"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Lpg nippel Nederland Bajonet 10mm Lpg nippel Nederland Bajonet 10mm
€ 26,51 * € 31,18 *
GREEN luchtfilter Citroen C15 GREEN luchtfilter Citroen C15
€ 76,61 * € 100,32 *
Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB
€ 449,00 * € 479,00 *
Laatst bekeken